Komunie
Menu okolicznościowe
przystawka serwowana
roladka z naleśników jaglany z musem z łososia wędzonego i musztardowym sosem
zupa serwowana
włoska zupa Minestrone na wędzonym boczku
danie główne serwowane
roladka drobiowa w sosie lazurowo gruszkowym z ryżem jaśminowym z miksem sałat
deser
mus z truskawek z bitą śmietaną i miętą
zimna płyta
galantyna z kury
schab z pieczony po staropolsku
domowy pasztet z korniszonem
polędwica pieczona z konfiturą z czerwonej cebuli
awokado nadziewane pastą śledziową z kaparami
wytrawne babeczki z łososiem
Sałatki
sałatka czerwona z pomidorów i pieczonej papryki z granatem i sosem
sałatka z Mango z kurczakiem
Dodatki
pieczywo
masło
chrzan żurawina
Ciastka bankietowe
torcik kusiciel
torcik Casablanca
torcik szamański
Napoje
zimne soki
woda z cytryną i mięta
kawa herbata